Vastgoedontwikkelaar

Een vastgoedontwikkelaar met flair

Gesticht in 2019 door Gilbert, Martine en Laurent De Decker, Singerbird ontstaat bijna als een toeval.

Gepassioneerd door architectuur en bezorgd met het milieu ontwikkelen ze, samen met lokale architecten, villa’s en appartementen die zich karakteriseren met hun bouwstijl en lage milieu impact.

Materiaal

De top van
het gamma

Van plannen tot conceptie zoekt Singerbird naar een premium filosofie dat zich vertaalt in het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en een strakke, elegante stijl.

Interieur

Een superieure stijl

Deze filosofie is terug te vinden in de vastgoedprojecten van deze bouwheer, modern in de vorm en geest.

Waarden

Onze verplichtingen

Architectuur

Van de gevel tot de indeling, de lijnen zijn strak en de stijl is modern om uw woonruimte opmerkelijk en zeldzaam te maken.

Milieu

Van isolatie tot het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, de ecologische voetafdruk wordt sterk verkleind.

High-end

Van plannen tot conceptie zoekt Singerbird naar een premium filosofie dat zich vertaalt in het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en een strakke, elegante stijl.

Sociaal

Bij al onze projecten denken we na over het optimaliseren van de ruimtes voor delen en ontmoeten. Plaatsen zijn volledig uitgerust om het collectief te promoten.

Onze vastgoedprojecten

Brussel & omgeving

Franse Rivièra

Vastgoedontwikkeling

Een teamprestatie

Van de ouders, Gilbert en Martine, tot de zoon, Laurent, is het ondernemerschap centraal in het DNA van de familie De Decker.

Een eerste vastgoedproject in Brussel is voldoende om het unieke karakter van dit bedrijf, dat focust op het ontwerp van ecologische goederen, te bevestigen.
Naast het gebruik van ecologisch verantwoorde materialen en technieken, omringt Singerbird zichzelf met architecten en lokale werknemers die zich bij het team voegen naargelang projecten en hun geolocatie. Van Brussel tot de Côte d’Azur, dit duo gaat op briljante wijze de uitdaging aan om bestaande structuren en bouwgronden te transformeren, in harmonie met de adem van de planeet.

Gilbert De Decker

Company founder & director

Laurent De Decker

Company founder & director

Martine De Decker

Company founder & director
Infos

Contacteer ons

Van Gijsellaan 32, 1780 Wemmel Belgium